Menu

Projektirányítási rendszer bevezetése

Amennyiben úgy dönt, hogy vállalati rendszerünket bevezeti, biztonságban érezheti magát, hiszen több éves szakmai tapasztalatunk és a közös munka garantálja a bevezetés sikerességét. Módszertanunk szerint először „tantermi” oktatás keretében ismertetjük a modulok működését, majd amikor már magabiztossá válik a használat, jöhet a coaching időszak. Ekkor az Ön által kiválasztott projekteken „éles” körülmények között oktatjuk a Munkatársakat. Ez kezdetben oktatást, később már inkább konzultációt, közös munkát jelent. Addig maradunk a projekt és a Munkatárs mellett, amíg a Kolléga teljesen önállóan, segítség nélkül tudja használni a rendszert.

Kiknek ajánljuk?

Szolgáltatásunkat azoknak a Cégvezetőknek ajánljuk, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy a bevezetésre kerülő vállalati rendszer valóban működni fog a gyakorlatban. Növelje eredményességét és hatékonyságát, nem fog bennünk csalódni!

Mit nyer vele?

  • Gyakorlatban is működő projektirányítási rendszer
  • Rendszerünk magabiztos használatát, folyamatos külső támogatás mellett
  • Eredményesebb, átláthatóbb és hatékonyabb projektek
  • Építőipar specifikus program
  • Megszűnteti a párhuzamos munkavégzéseket
Kérdése van? Segítünk Önnek!
Szórádi Csaba

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódik, keressen minket bizalommal! Szórádi Csaba kollégánk örömmel áll a rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 (1) 334 5298 csszoradi@procon-x.hu

Amennyiben további elérhetőségeinkre kíváncsi, kérjük nézzen szét a kapcsolati oldalunkon:

Kapcsolat