Menu

Szervezetfejlesztés

Felejtse el a hosszú és drága szervezetfejlesztési projekteket! Egyszerűbb és gyakorlatiasabb megoldást kínálunk konkrét eredményekkel!
Szervezetfejlesztésünk minden esetben auditra épül, amely után Önnel közösen határozzuk meg a fejlesztési irányokat. Tevékenységünk egyszerű és eredményes. Mindig lépésről lépésre haladunk, elérhető célokat kitűzve. A fejlesztés nálunk mindig arra irányul, hogy a hétköznapok folyamatai hogyan lehetnek hatékonyabbak és eredményesebbek. Nem a polcra szánt színes folyamatábrákat és a mindennapokban sohasem használt szabályozásokat gyártunk! Munkánk eredményeképpen a szervezet és a folyamatok optimálisabbá válnak.

Kiknek ajánljuk?

Szolgáltatásunkat azoknak az építőipari Cégvezetőknek kínáljuk, akik elkötelezettek folyamataik és szervezeti egységeik fejlesztésében. Velünk gyakorlatorientált, kézzel fogható eredményeket fog kapni! Auditunk után szervezetfejlesztésünkkel pontot tehet fejlesztési programjára!

Mit nyer vele?

  • Eredményesebb és hatékonyabb folyamatok
  • Konkrét eredmények rövid időn belül
  • Optimálisabb működés, költségcsökkentés
  • Valódi segítség a Munkatársaknak a mindennapokban
Kérdése van? Segítünk Önnek!
Szórádi Csaba

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódik, keressen minket bizalommal! Szórádi Csaba kollégánk örömmel áll a rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 (1) 334 5298 csszoradi@procon-x.hu

Amennyiben további elérhetőségeinkre kíváncsi, kérjük nézzen szét a kapcsolati oldalunkon:

Kapcsolat