Menu

Projektmenedzsment audit

Tudni szeretné, hogy milyen minőségű az Ön cégében a projektirányítás? Szeretné felmérni, hogy hol tart a piac Önhöz képest? Érdekli milyen kockázatokat fut a projektmenedzsment területén? A kérdéseire már néhány Önnél eltöltött szakmai napunk után konkrét válaszokat kap. Audit szolgáltatásunk lényege, hogy Szakembereink külső szemmel értékelik a projektmenedzsment tevékenységet, majd javaslatokat tesznek a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzés érdekében. Az audit segítségével tisztán láthatja, hogy a projektirányítás megfelelően történik-e. Ha fejlesztendő területet lát, magabiztosabban, több információval a kezében vághat bele a folyamatok és rendszerek fejlesztésébe. Következő lépésként pilot szolgáltatásunk keretében saját projektjein ismerheti meg szolgáltatásainkat és alkalmazásainkat.

Kiknek ajánljuk?

Szolgáltatásunkat azoknak a Cégvezetőknek kínáljuk, akik szeretnének előre lépni a projektirányítás területén. Egy külső, független Szakember szeme könnyen segíthet abban, hogyan lehet a projekteket eredményesebbé és hatékonyabbá tenni.

Mit nyer vele?

  • Külső, független vélemény
  • Információk az iparági, a legjobb és az alkalmazott gyakorlatokról
  • Objektív kép a folyamatokról és rendszerekről
  • Konkrét fejlesztési javaslatok
  • Információk és magabiztosság a későbbi döntésekhez
Kérdése van? Segítünk Önnek!
Szórádi Csaba

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódik, keressen minket bizalommal! Szórádi Csaba kollégánk örömmel áll a rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 (1) 334 5298 csszoradi@procon-x.hu

Amennyiben további elérhetőségeinkre kíváncsi, kérjük nézzen szét a kapcsolati oldalunkon:

Kapcsolat