Menu

Próba – Pilot együttműködés

Amennyiben fejlesztené projektmenedzsment folyamatait és rendszereit, de még sok kérdés van a fejében, a lehető legjobb megoldás az Ön számára egy pilot együttműködés. A szolgáltatás keretében az Ön által kiválasztott saját projektjein ismerheti meg projekt controlling szolgáltatásaink eredményeit, informatikai alkalmazásaink működését. Az együttműködés lényege, hogy minimális befektetés mellett a pilot végén magabiztosan dönthessen arról, hogy milyen irányban fejlesztené projektirányítását. A próba időszak után választhatja vállalati megoldásainkat, mini alkalmazásainkat, vagy projekt controlling szolgáltatásunkat.

Kiknek ajánljuk?

A pilot együttműködést azoknak a Cégvezetőknek ajánljuk, akik szeretnék fejleszteni cégük projektmenedzsment folyamatait, de még sok kérdésben hezitálnak. Ha kis befektetés mellett kipróbálná termékeinket, vagy csak javaslatokat kérne, akkor jó helyen jár!

Mit nyer vele?

  • Információk az „éles” projektekről
  • Módszertanunk, Kollégáink és informatikai alkalmazásaink megismerése
  • Fejlesztési javaslatok
  • Külső, független audit
  • Döntés előkészítő információk minimális befektetéssel
Kérdése van? Segítünk Önnek!
Szórádi Csaba

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódik, keressen minket bizalommal! Szórádi Csaba kollégánk örömmel áll a rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 (1) 334 5298 csszoradi@procon-x.hu

Amennyiben további elérhetőségeinkre kíváncsi, kérjük nézzen szét a kapcsolati oldalunkon:

Kapcsolat