Menu

Általános audit

Érdekli, hogy mennyire optimális Cége szervezeti működése? Szeretné tudni jelenlegi szervezetének teljesítmény határait, lehetőségeit? Jó helyen jár, segítünk! Kérdéseire már néhány Önnél eltöltött szakmai napunk után konkrét válaszokat kap. Audit szolgáltatásunk lényege, hogy az Ön számára legfontosabb területekről, kérdésekről „állapotfelvételeket” készítünk, majd javaslatokat teszünk. Ehhez Önnel közösen 4-5 kulcsterületet, kulcskérdést határozunk meg, áttekintjük a szervezet működését, majd beszélünk Munkatársaival. A folyamat végén megfogalmazzuk az Ön számára, hogy a kulcsterületeken milyen fejlesztési lehetőségeket látunk. Az audit segítségével tisztább képet kaphat a szervezet jelenlegi helyzetéről és dönthet a további teendőkről.

Kiknek ajánljuk?

Szolgáltatásunkat azoknak az építőipari Cégvezetőknek ajánljuk, akik a cég életében bekövetkező változások miatt szervezetüket hatékonyabbá szeretnék tenni. Külső, független szakértőként, érzelemmentesen segítünk fejleszteni működését.

Mit nyer vele?

  • Lehetőség egy hatékonyabb és gazdaságosabb szervezet kialakítására
  • Külső, objektív visszacsatolás
  • Konkrét fejlesztési javaslatok
  • Információk a későbbi döntésekhez
Kérdése van? Segítünk Önnek!
Szórádi Csaba

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódik, keressen minket bizalommal! Szórádi Csaba kollégánk örömmel áll a rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 (1) 334 5298 csszoradi@procon-x.hu

Amennyiben további elérhetőségeinkre kíváncsi, kérjük nézzen szét a kapcsolati oldalunkon:

Kapcsolat