Menu

Rólunk

A Project Control Expert Kft. magyar tulajdonú, 1996 óta folyamatosan fejlődő tanácsadó vállalkozás erős informatikai háttérrel. Cégünk küldetése, hogy az építőipari cégek és projektek számára magas színvonalú támogatást biztosítsunk a projektmenedzsment területén. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalatunk segítségével az építőipari gyakorlatban ténylegesen működő szolgáltatásokkal és informatikai alkalmazásokkal állunk Ügyfeleink szolgálatában.

Ismerje meg legfontosabb alapelveinket!

Hiszünk abban, hogy az építőipari projektek életében a műszaki és gazdasági vonatkozások egyaránt fontosak. A két terület csak egymást támogatva és kiegészítve lehet eredményes, amely a sikeres projektek egyik legfontosabb alapköve.

Biztosak vagyunk abban, hogy az ágazatnak speciális projektmenedzsment tudásra van szüksége. Tudjuk, hogy a szakmát csak közvetlenül a projektek mellett lehet megtanulni, ezért szorosan együttműködünk a Projektszereplőkkel.

Alapelvünk, hogy az eredményes és hatékony projektmenedzsmenthez három dolog együttesen szükséges. Jól működő folyamatok, megfelelő informatikai eszközök, támogatás és természetesen a legfontosabb: kompetens szakemberek.

Ismerje meg további tevékenységeinket!

Ismerje meg történelmünket!

1996

Dr. Hajdu Miklós PhD az építőipari projektmenedzsment egyik legjelesebb képviselője megalapítja cégünk jogelődjét, az ELM Menedzsment Kft.-t. A társaság kezdetben építőiparra specializált ütemtervező alkalmazást készít.

2000

Elkezdjük vállalati megoldásunk, a Procon-X Enterprise rendszer fejlesztését, amely ettől kezdve töretlenül fejlődik.

2008

A cég Lukács Gyula, a magyar controlling szakma meghatározó alakjának többségi tulajdonába kerül. Táraságunk portfóliójában erőteljesen megjelenik a tanácsadás és a kihelyezett projekt controlling szolgáltatás. Oracle Gold partnerré válunk.

2010

Cégünk felveszi a Project Control Expert Kft. nevet.

2013

Újrapozícionáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat. Társaságunk életében a projektmenedzsment szolgáltatások és termékek mellett markánsan megjelenik az oktatás és a szervezetfejlesztés.