Menu

G-híd Zrt., Híd Transz Kft. - ELECOM tréning, élmény a tanulás

A projekt célja

Tréningünk elsődleges célja az volt, hogy olyan projektmenedzsment területeket mutassunk meg a résztvevőknek, amelyekkel a mindennapokban nem foglalkoznak. Mindezt egy izgalmas csapatépítési program keretében, ahol garantált a használható tudás megszerzése.

„Bíztam abban, hogy a tréning tényleg gyakorlatias – műszaki emberekről lévén szó. És az nagyon fontos, hogy ez tényleg így van, mert őket erről az oldalról lehet igazán megfogni. Valami ilyennel és nem egy klasszikus kivetítős tréning verzióval.”
– Iker Viktória – Cégvezető, G-Híd Zrt.

Kihívások voltak

  • Fontos szempont volt, hogy műszaki emberekről lévén szó, olyan programot tudjunk biztosítani nekik, amelynek valódi hasznát érzik, ahol a megszerzett tudást ők maguk is értékesnek találják.
  • A tréning jellegét tekintve olyan három napot szerettünk volna együtt tölteni, ahol a jó hangulat alapvető, és a résztvevők úgy fejlődnek, hogy közben élményekkel gazdagodnak.
  • Be kellett bizonyítanunk a résztvevő csapatoknak, hogy egy teljes projektfolyamatban számos előny származhat a jól átgondolt projektmenedzsment módszertanból, amelyek eredményei kézzel foghatók és szemmel láthatók.

Megoldásaink

A tréning során valós helyzeteket szimuláltunk. A trénerek Vezérigazgatóként és Megrendelőként számos komoly elvárás elé állították a csapatokat. A résztvevőknek folyamatos tárgyalásokat kellett folytatniuk a projekt érdekeit szem előtt tartva. A projektek életében oly fontos elemek, mint a kockázatmenedzsment, a cash-flow vagy a claimek kidolgozása is jelentős szerepet kaptak. Emellett a csapatok egy fából készült műtárgyat is megépítettek. A határidőre, a fedezetre és az esztétikumra is figyelni kellett.

A projekt végére a résztvevők teljes képet kaptak a projektmenedzsmentről. Remek volt látni, hogy a tréningre érkező kollégák rövid idő alatt, egy teljes projekt tapasztalatait begyűjtötték.

Eredmények

A legnagyobb eredménynek az ügyfél maximális elégedettsége mellett azt tartjuk, hogy a csapatok valóban használható tudásra tettek szert. A résztvevők saját bevallása szerint nagyon hasznos, különleges volt a tréning, amely rengeteg élményt hozott. A tréning sikerét a résztvevők visszajelzései igazolják.

Kérdése van? Segítünk Önnek!
Szórádi Csaba

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése adódik, keressen minket bizalommal! Szórádi Csaba kollégánk örömmel áll a rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36 (1) 334 5298 csszoradi@procon-x.hu

Amennyiben további elérhetőségeinkre kiváncsi, kérjük nézzen szét a kapcsolati oldalunkon:

Kapcsolat