Menu

Esettanulmányaink

Dinamikus fejlődésünket, sikereinket annak köszönhetjük, hogy a mindennapokban együtt élünk az építőipari projektekkel. Gyakorlati tapasztalatainkat folyamatosan beépítjük megoldásainkba, így biztosítva Ügyfeleink elégedettségét. Szolgáltatásaink és termékeink részletesebb megismerése érdekében, az alábbiakban meghatározó Ügyfeleinkhez kapcsolódóan olvashat esettanulmányokat és projektleírásokat.

Grabarics Építőipari Kft.

Grabarics Építőipari Kft. – Integrált vállalati megoldás bevezetése

A Grabarics Építőipari Kft. a hazai magasépítési piac meghatározó képviselője. A napi gyakorlatban használják vállalati megoldásunkat, a Procon-X Enterprise rendszert. Alkalmazásunkkal szoros kontroll alatt tartják, teljesen átlátják és sikeresen menedzselik projektjeiket.

A-Híd Építő Zrt.

A-Híd Építő Zrt. – Vállalati és projekt controlling megoldás

Az A-Híd Építő Zrt. a magyar építőipar meghatározó, komoly szakmai múlttal rendelkező szerepvállalója. Vállalati és projekt szinten is használják tudásunkat, valamint a Procon-X Enterprise rendszert.

G-híd Zrt., Híd Transz Kft.

G-híd Zrt., Híd Transz Kft. - ELECOM tréning, élmény a tanulás

A G-Híd Zrt. és a Híd Transz Kft. dinamikusan fejlődő építőipari szereplők. A Cégvezetők úgy döntöttek, hogy egy egyedülálló, hasznos tudást biztosító tréning keretében fejlesztik kulcsembereik projektmenedzsment tudását.